Καλώς ήρθατε στο νέο μου ιστολόγιο! Είναι μια προσπάθεια ενημέρωσης όλων των συναδέλφων άμεσα για εκπαιδευτικά θέματα και για θέματα γενικού ενδιαφέροντος. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου. [τηλ.6973256860 – mail:georgsot@gmail.com]

Τρίτη 1 Ιουνίου 2021

Δ/νση Π.Ε. Β΄ Αθήνας: Οργανικά κενά σχολικών μονάδων γενικής & ειδικής αγωγής Δ.Π.Ε. Β΄ Αθήνας - Πρόσκληση εκπαιδευτικών για υποβολή δήλωσης τοποθέτησης σε οργανικά κενά κλ. ΠΕ70 - ΠΕ60 Γενικής & Ειδικής Αγωγής και των κλάδων ΠΕ05-ΠΕ06-ΠΕ11-ΠΕ79.01-ΠΕ86-ΠΕ91.01 Γενικής.

Οργανικά κενά σχολικών μονάδων γενικής & ειδικής αγωγής Δ.Π.Ε. Β΄ Αθήνας - Υποβολή δήλωσης τοποθέτησης εκπ/κών σε οργανικά κενά. 

Ανακοινώθηκε από το Π.Υ.Σ.Π.Ε. Β΄ Αθήνας ο επαναπροσδιορισμός και η  οριστικοποίηση των κενών οργανικών θέσεων κλάδων  ΠΕ70 - ΠΕ60 Γενικής και Ειδικής Αγωγής καθώς και των κλάδων ΠΕ05-ΠΕ06-ΠΕ11-ΠΕ79.01-ΠΕ86-ΠΕ91.01 Γενικής Αγωγής Σχολικών Μονάδων της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας, έτους 2021 και καλεί όσους εκπαιδευτικούς έχουν μετατεθεί στη Διεύθυνση ΠΕ Β' Αθήνας, όσους έχουν υποβάλει αίτηση μετάθεσης εντός Π.Υ.Σ.Π.Ε. (βελτίωση οργανικής θέσης) και όσους βρίσκονται στη διάθεση του Π.Υ.Σ.Π.Ε. Β΄ Αθήνας να υποβάλουν δήλωση προτίμησης συγκεκριμένων σχολικών μονάδων, όπως περιλαμβάνονται στους συνημμένους πίνακες, από 2-6-2021 μέχρι και την Κυριακή 06-06-2021 ώρα 24.00

·     Οργανικά Κενά σχολικών μονάδων Δ/νσης Π.Ε. Β' Αθήνας

·     Αίτηση Δήλωσης Προτιμήσεων Σχολικών Μονάδων  (Για Ειδική Αγωγή ΜΟΝΟ) 

·      Μοριακός Πίνακας εκπαιδευτικών

Οι αιτήσεις Γενικής Αγωγής θα γίνουν αποκλειστικά μέσω του Online Συστήματος Διαχείρισης Μητρώου Εκπ/κών και Υποβολής Αιτήσεων Μεταθέσεων  https://teachers.minedu.gov.gr  με το όνομα χρήστη (user name) και τον κωδικό πρόσβασης (password) που χρησιμοποιούν οι εκπ/κοί για την πρόσβασή τους στις υπηρεσίες του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου (ΠΣΔ).

Τα βήματα για τη συμπλήρωση προτιμήσεων στις αιτήσεις είναι τα εξής:

1. Πηγαίνετε στην περιοχή Αιτήσεις Μετάθεσης και ανοίξτε την αντίστοιχη αίτηση βελτίωσης πατώντας το εικονίδιο προβολή.
2. Πατήστε το κουμπί Διόρθωση.
3. Συμπληρώστε τις σχολικές μονάδες από τις Διαθέσιμες Προτιμήσεις με τη σειρά προτίμησης που επιθυμείτε.
4. Πατήστε το κουμπί 
Προσωρινή Αποθήκευση.

Οι αιτήσεις Ειδικής Αγωγής θα γίνουν με τη συμπλήρωση της αίτησης που σας επισυνάπτουμε και την αποστολή της με e-mail στο mixanografisidipevath@gmail.com

Επισημαίνεται ότι στη δήλωση προτίμησης μπορούν να δηλώνονται όχι μόνο τα σχολεία που παρουσιάζουν κενά, αλλά όλα τα σχολεία της περιοχής διότι είναι δυνατόν να δημιουργηθούν και άλλα κενά με τις μετακινήσεις των εκπαιδευτικών από τις βελτιώσεις.

 Για το λόγο αυτό αναρτάται πίνακας εκπαιδευτικών με τον κλάδο και την οργανική θέση που κατέχουν και ζητούν μετάθεση εντός Π.Υ.Σ.Π.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου