Καλώς ήρθατε στο νέο μου ιστολόγιο! Είναι μια προσπάθεια ενημέρωσης όλων των συναδέλφων άμεσα για εκπαιδευτικά θέματα και για θέματα γενικού ενδιαφέροντος. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου. [τηλ.6973256860 – mail:georgsot@gmail.com]

Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2020

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ: ΠΥΣΠΕ B΄ Αθήνας - 15 Ιανουαρίου 2020

ΘΕΜΑΤΑ   ΠΥΣΠΕ  Β΄  ΑΘΗΝΑΣ
          15  Ιανουαρίου 2020
   Γεωργόπουλος  Σωτήρης
Αιρετός Π.Υ.Σ.Π.Ε.  Β΄ Αθήνας    
[τηλ.:6973256860Ιστολόγιο:https://georgsot.blogspot.com/
mail:georgsot@gmail.comFB:sotiris.b.georgopoulos]


ΘΕΜΑΤΑ ΠΥΣΠΕ Β΄   ΑΘΗΝΑΣ     15/01/2020


ΘΕΜΑ 1ο: «Πρόταση αναγνώρισης προϋπηρεσίας εκπαιδευτικού της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας για μισθολογική εξέλιξη».
ΘΕΜΑ 2ο: «Πρόταση αναγνώρισης προϋπηρεσίας εκπαιδευτικών της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας για βαθμολογική ένταξη και εξέλιξη».
ΘΕΜΑ 3ο: «Γνωμοδότηση, ως προς τη συνάφεια, αδιάσπαστου τίτλου σπουδών μεταπτυχιακού επιπέδου, για βαθμολογική ένταξη και εξέλιξη, εκπαιδευτικών της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας».
ΘΕΜΑ 4ο: «Πρόταση διάθεσης - τοποθέτησης εκπαιδευτικών σε Υπηρεσίες Διοίκησης κατόπιν αλλαγής καθηκόντων από εκπαιδευτικά σε διοικητικά σύμφωνα με Ιατρικές Γνωματεύσεις, για το διδακτικό έτος.
ΘΕΜΑ 5ο: «Πρόταση αναγνώρισης προϋπηρεσίας για μισθολογική εξέλιξη προσωρινών αναπληρωτών εκπαιδευτικών που προσλήφθηκαν σε σχολικές Μονάδες της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας για το διδακτικό έτος 2019-2020».
ΘΕΜΑ 6ο: «Γνωμοδότηση για τη συνάφεια Μεταπτυχιακών και Διδακτορικών τίτλων σπουδών εκπαιδευτικών της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας».
ΘΕΜΑ 7ο: «Γνωμοδότηση για την χορήγηση άδειας άσκησης ιδιωτικού έργου με αμοιβή σε εκπαιδευτικούς της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου