Καλώς ήρθατε στο νέο μου ιστολόγιο! Είναι μια προσπάθεια ενημέρωσης όλων των συναδέλφων άμεσα για εκπαιδευτικά θέματα και για θέματα γενικού ενδιαφέροντος. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου. [τηλ.6973256860 – mail:georgsot@gmail.com]

Σάββατο 31 Αυγούστου 2019

Δ/νση Π.Ε. Β΄Αθήνας: Αναφορά Ανάληψης Υπηρεσίας Εκπαιδευτικών στη διάθεση του ΠΥΣΠΕ Β' Αθήνας (από Μετάθεση, Μετάταξη, Απόσπαση).


Αναφορά Ανάληψης Υπηρεσίας Εκπαιδευτικών στη διάθεση του ΠΥΣΠΕ Β' Αθήνας (από Μετάθεση, Μετάταξη, Απόσπαση) 

Με στόχο την απλοποίηση των γραφειοκρατικών διαδικασιών, την αποφυγή των άσκοπων μετακινήσεων και της ταλαιπωρίας των συναδέλφων, ενημερώνει η Δ/νση Π.Ε. Β΄Αθήνας τους εκπαιδευτικούς που βρίσκονται στη διάθεση του Π.Υ.Σ.Π.Ε. Β΄ Αθήνας  (Μετάθεση,  Απόσπαση,  Μετάταξη) να αναλάβουν υπηρεσία τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019, κατά τις ώρες:  09:00-13:00, στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Αμαρουσίου, Αμαρυσίας Αρτέμιδος 15, Μαρούσι, (τηλ: 210-6197707).


Επισημαίνεται ότι:
·           Οι εκπαιδευτικοί οι οποίοι κατέχουν οργανική θέση, θα παρουσιαστούν και θα αναλάβουν υπηρεσία στο σχολείο της οργανικής τους θέσης.

·         Οι εκπαιδευτικοί όλων των ειδικοτήτων που ανήκουν οργανικά σε μη λειτουργούντα σχολεία καλούνται να αναλάβουν υπηρεσία στα γραφεία της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Β' Αθήνας (Λεωφόρος Κηφισίας 20 & Γκύζη, Μαρούσι Αττικής).

 Παρακαλούνται οι εκπαιδευτικοί να εκτυπώσουν ένα εκ των παρακάτω επισυναπτόμενων εντύπων αναφοράς ανάληψης υπηρεσίας και να το προσκομίσουν συμπληρωμένο.

            Επισυναπτόμενα:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου